• English
  • German
  • Hungarian
  • Hrvatski

Dunav Art

Dunav inspirira od izvora do ušća, uz Dunav žive desetci milijuna ljudi, a hrvatsko Podunavlje krajem lipnja 2017. godine postaje središtem održavanja jedinstvenog festivala glazbe, enologije i gastronomije. DunavArt Festival donosi neočekivana glazbeno eno-gastronomska događanja u Baranji, Erdutu i Vukovaru.

DunavArt Festival će približiti podunavske zemlje Hrvatskoj i to kroz glazbu, enologiju i gastronomiju.
DunavArt Festival promiče vrijednosti koje Hrvatska, kao podunavska zemlja, ima u tim područjima. Okupljanje posjetitelja uz kvalitetan jazz, klasiku, rock and roll te uz probrana jela temeljena na sastojcima Podunavlja i vina podunavskih zemalja sasvim je sigurno veliki potencijal za turistički razvoj Hrvatskog Podunavlja. DunavArt Festival je i prilika za aktiviranje lokalnog stanovništva kroz tehničke i organizacijske aktivnosti za provedbu festivala.
Kvalitetnim programom koji će se održavati na nizu lokacija od Iloka, Erduta, Vukovara, Baranje želi se, ne samo promovirati vrijednosti pojedinih segmenata, već i omogućiti posjetiteljima učenje o gastronomiji, enologiji te užitak u vrhunskoj glazbi.

Program Dunav Art-a

Download (PDF, 2.42MB)

Preuzmite aplikaciju! “Turistički vodič Općine Bilje” za android uređaje

qrcode-hr

Kralja Zvonimira 10

31327 Bilje

OIB: 96787127295

T. +385 31 751 480

F. +385 31 751 480

E-mail: info@tzo-bilje.hr

© Turistička zajednica općine Bilje 2021. | webdesign ENTERnet

Izvor fotografija: Hrvatska turistička zajednica, Web zajednica Bilje
Autori: Pavo Nikolić, Domagoj Blažević, Damir Rajle