• English
  • German
  • Hungarian
  • Hrvatski

Eko drvena kuća

Eko drvena kuća je pravi izbor za one goste koji žele biti smješteni u blizini očuvane prirode kakva se danas rijetko viđa, a to je Park prirode Kopački rit. Smještaj u našem objektu je uređen do najsitnijeg detalja kako bi se svakom gostu pružila vrhunska usluga. Ono što je iznimno važno napomenuti je da je eko drvena kuća izgrađena od 100% prirodnih materijala, a k tomu još u njoj nema ni statičnog elektriciteta, drugim riječima, boravak u ovoj kući je izuzetno kvalitetno po zdravlje čovjeka.

Gostima je na raspolaganju 6 kreveta u tri sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Također u prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak i kuhinja uz kamin. Eko drvena kuća ima i suvremenu opremu i besplatni wi-fi pokrivajući cijeli unutarnji i vanjski prostor kompleksa.

U podrumskom dijelu se također nalazi suvremeno namještena prostorija s kapacitetom za 50 osoba za organizaciju ručka, konferencije, seminara i ostalih događaja.

U vanjskom dijelu se nalazi finska sauna, sjenica s potrebnom opremom za organizaciju raznih svečanosti uz kutak za djecu.

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim smještajem visoke kvalitete, srdačno vas pozivamo da nam budete dragi gosti u jedinstvenom smještaju kakvog nema na područje Baranje pa i šire.

kontakt

A: Podunavska 24, 31327 Kopačevo
T: +385 99 46 40 077
E: ecohousebaranja@gmail.com

 

Preuzmite aplikaciju! “Turistički vodič Općine Bilje” za android uređaje

qrcode-hr

Kralja Zvonimira 10

31327 Bilje

OIB: 96787127295

T. +385 31 751 480

F. +385 31 751 480

E-mail: info@tzo-bilje.hr

© Turistička zajednica općine Bilje 2021. | webdesign ENTERnet

Izvor fotografija: Hrvatska turistička zajednica, Web zajednica Bilje
Autori: Pavo Nikolić, Domagoj Blažević, Damir Rajle