• English
  • German
  • Hungarian
  • Hrvatski

Apartman Kairos

Dobro došli!

Tražite li komforan i ugodan smještaj u Baranji naš apartman Kairos pravi je izbor za Vas!

Smjestili smo se u opčini Bilje koje je udaljeno svega 5km od Osijeka, te poznate barokne Tvrđe u kojoj imate mogučnost posjetiti i diviti se brojnim znamenitostima koje ona posjeduje!

Omogučili smo Vam uživanje u privatnosti daleko od gradske vreve!

Apartman Kairos zrači luksuzom udobnošću i mirom, sve što Vam treba za odmor i relaksaciju nalazi se baš u njemu! Poseban je i po tome, što u skladu apartmana imate mogučnost korištenja vanjskog bazena, ležaljki, suncobrana i roštilja!

Doživite odmor u potpuno drugačijem izdanju, u zlatnoj Baranji obasjanom suncem ili prekrivenom zimskim ogrtačem i pronađite svoj mir!
Naš apartman Kairos uredili smo prema najvišim kriterijima!

U prizemlju apartmana nalazi se kuhinja sa blagavaonom i dnevnim boravkom koji je opremljen sa lcd televizorom, wi fi priključkom i udobnim kaučem na razvlačenje, te kupaonicom, a u potkrovlju smo Vam opremili spavaču sobu sa vrhunskim madracom ,lcd televizorom , klima uređajem i zatvorenom terasom za ugodne večernje trenutke!

Uz odmor i relaksaciju, pronađite sportski duh u sebi, te biciklirajte međunarodnom biciklističkom stazom “Panonski put mira” te “Dunavska ruta” ! U rekraciju možete uvrstiti i posjet Parku prirode Kopački rit koji je udaljen svega 1km od apartmana, te prošetati u prirodi i dolinama te se oduševiti netaknutom prirodom!

Sve što Vašem umu i tijelu treba doživite u apartmanu Kairos te se vratite svakodnevnici sa mnoštvom novih doživljaja i mirnim duhom!

Očekujemo Vas!

kontakt

A: Lajoša Košuta 5, Bilje
T: +385 99 232 9148
E: exclusive.apartment.kairos@gmail.com

Preuzmite aplikaciju! “Turistički vodič Općine Bilje” za android uređaje

qrcode-hr

Kralja Zvonimira 10

31327 Bilje

OIB: 96787127295

T. +385 31 751 480

F. +385 31 751 480

E-mail: info@tzo-bilje.hr

© Turistička zajednica općine Bilje 2021. | webdesign ENTERnet

Izvor fotografija: Hrvatska turistička zajednica, Web zajednica Bilje
Autori: Pavo Nikolić, Domagoj Blažević, Damir Rajle