Kada:

9. travanj 2022.

Gdje:

Parku kod dvorca Eugena Savojskog, Bilje

Proljeće se sigurno, ali polako približava, a time i sada već tradicionalna manifestacija “Proljeće kod Savojskog“. Tako će 09. travnja, u parku kod dvorca Eugena Savojskog djeca uz bogat program radionica i aktivnosti ispuniti subotnje popodne.

Manifestacija je prvi put održana 2018. godine, a na njoj su od tada sudjelovali razni izlagači na štandovima i udruge, a sve s ciljem zajedničkog druženja i opuštanja pred blagdan Uskrsa.

Okupljanje je planirano malo prije podneva jer točno u 12:00 sati dolaze Moto zeke i nose razne darove za dječicu. U 13 sati djeca iz Osnovne škole Bilje i Dječjeg vrtića Grlica Bilje pokazat će svoje proljetne modne kreacije u cvjetnoj povorci. Prava zabava tek slijedi jer je Zeko bio jako vrijedan u sakrivanju pisanica diljem parka, a samo najbrži i najsnalažljiviji tragač pronaći će zlatnu pisanicu.

Nakon živahne potrage vrijeme je za glazbu i ples jer na scenu stupaju Zumbići, dok će se istovremeno uz navedene aktivnosti održavati radionice naziva “šarena pisanica”.

Pozitivnim mislima prizovimo lijepo vrijeme te na dekicama uživajmo u prvim proljetnim zrakama sunca.  

Cijeli program pogledajte u nastavku teksta, a na poveznici pronađite uvjete i sadržaj Javnog poziva za izlagače povodom održavanja manifestacije “Proljeće kod Savojskog”.