Razvijajući ovu stranicu nastojali smo na pregledan i dostupan način pružiti temeljne podatke o Turističkoj zajednici općine Bilje koja je osnovana za područje općine, kojoj pripadaju mjesta: Bilje, Kopačevo, Lug, Vardarac, Kozjak, Podunavlje, Tikveš i Zlatna Greda, a radi ostvarenja i promicanja turističkih znamenitosti i identiteta, podizanja kvalitete turističke ponude, promocije i obavljanja promotivnih aktivnosti u zemlji i inozemstvu od zajedničkog interesa za sve subjekte u turizmu Općine.

Na ovim stranicama možete saznati sve relevantne informacije o Turističkoj zajednici Općine Bilje – Kopački rit, informirati se o zakonodavnom okviru, planovima, ostvariti pravo na pristup informacijama, pratiti novosti te ostale aktivnosti.

Turistička zajednica Općine Bilje – Kopački rit

Turistička zajednica općine Bilje upisana je u upisnik turističkih zajednica pri Ministarstvu turizma 29. lipnja 1998. godine. temeljem Zakona o turističkim zajednicama. Od tada, u sve ove 24 godine djelovanja, značajno je pridonijela razvoju i proširenju turističke djelatnosti Općine, te ostvarila svoju primarnu zadaću promocije destinacije ruralnog turizma, naslonjenu na jedan od najljepših parkova prirode u Republici Hrvatskoj, Park prirode Kopački rit.