Kada:

21. svibnja 2022.

Gdje:

Dom kulture u Vardarc

Lovačko društvo “Vepar” iz Vardarca organizira drugi po redu Lovački susret koji će se održati 21. svibnja u Domu kulture u Vardarcu.

Manifestacija će kroz prezentaciju lovačkih trofeja i priprema lovačkih gastronomskih specijaliteta okupiti brojne lovce i njihove goste.

Program susreta započinje izložbom u 10 sati, a svečano otvorenje bit će u 14 sati. Nakon svečanog dijela slijedi opuštanje i druženje kroz natjecanje u pripremi čobanca, a sve će se začiniti glazbenim nastupom Libero benda od 18 sati.

Svi zainteresirani subjekti koji se žele predstaviti sa svojim proizvodima i uslugama, mogu se prijaviti na vrijeme. Kao ispravne prijave smatrat će se fizičke i pravne osobe s odgovarajućom registracijom i rješenjem za prodaju svojih proizvoda.
Prijava treba sadržavati:
– naziv pravne/fizičke osobe
– naziv proizvoda
– broj telefona/mobitela

Foto: M. Romulić

Krajnji rok prijave je 18.05.2022., dakle u srijedu. Vrijeme izlaganja u subotu 21.05.2022.g. je od 10:00 do 19.00 sati. Kotizacija se ne naplaćuje. Svi izlagači se moraju strogo pridržavati propisanih mjera sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail info@tzo-bilje.hr