Već petu godinu, Pannonia Terranova – ART ECO HERITAGE, osvaja priznanje vodeće svjetske platforme za rezervacije u sektoru turizma Booking.hr, za najbolju ocjenu od strane gostiju. Ona iznosi visokih 9.8 od ukupnih 10. Riječ je o nagradi „Traveller Review Awards“ koja pokazuje zadovoljstvo, doživljaj i kvalitetu smještaja, a dodjeljuje se kako bi se nagradili pružatelji usluga na temelju njihove izvrsne usluge i gostoljubivosti tijekom cijele godine. Također ova nagrada se dodjeljuje i na regije, a gledano na razini Hrvatske, Osječko-baranjska županija proglašena je najsrdačnijom regijom Lijepe naše.

„Izvrsne ocjene naših gostiju koje smo u protekloj godini zavrijedili, nama su važan ako ne i jedini mjerljiv i mjerodavan pokazatelj kvalitete usluge boravka naših gostiju. One ohrabruju i obvezuju. Obvezuju da i dalje nastavimo na tome da budemo još bolji domaćini onima koji su prvi put tu da uživaju u blagodatima i ljepotama Baranje, kao i svima drugima koji nam se kontinuirano vraćaju. Hvala Vam na povjerenju i podršci.“ – Pannonia Terranova

„Pannonia Terranova B&B- Art Eco Heritage House“ tradicionalna je baranjska kuća s trijemom iz 1913. godine preuređena u „Bed and Breakfast“ kapaciteta 20 ležajeva u 8 smještajnih jedinica. Svaka soba je individualno dizajnirana te ima elemente unikatnog umjetničkog izričaja u oblikovanju prostora i ambijenta.
Na imanju je jedan apartman za 6 osoba, te 7 soba s kupaonicama od kojih: 2 jednokrevetne, 4 dvokrevetne i 1 četvero krevetna soba. Sve sobe imaju zasebne ulaze iz vanjskog dvorišta s trijema, a bogati doručak se služi u zajedničkoj blagovaonici i na terasi.
Osim ovog priznanja, u ruke su im stigla i ona od platforme Travelmyth kao najbolji smještaj u općini Bilje, kao i Top 5 najboljih u Osječko-baranjskoj županiji, ali i najbolji smještaj s tri zvjezdice u općini Bilje, a također su uvršteni u kategoriju eko prijateljskih smještaja.

Foto: Pannonia Terranova – ART ECO HERITAGE