Tražite li komforan i ugodan smještaj u Baranji, naš apartman Kairos pravi je izbor za Vas!

Smjestili smo se u općini Bilje koje je udaljeno svega 5km od Osijeka, te poznate barokne Tvrđe u kojoj imate mogućnost posjetiti i diviti se brojnim znamenitostima koje ona posjeduje!

Omogućili smo Vam uživanje u privatnosti daleko od gradske vreve!

Apartman Kairos zrači luksuzom udobnošću i mirom, sve što Vam treba za odmor i relaksaciju nalazi se baš u njemu! Poseban je i po tome, što u skladu apartmana imate mogućnost korištenja vanjskog bazena, ležaljki, suncobrana i roštilja!

Doživite odmor u potpuno drugačijem izdanju, u zlatnoj Baranji obasjanom suncem ili prekrivenom zimskim ogrtačem i pronađite svoj mir!
Naš apartman Kairos uredili smo prema najvišim kriterijima!

U prizemlju apartmana nalazi se kuhinja sa blagavaonom i dnevnim boravkom koji je opremljen sa LCD televizorom, wi fi priključkom i udobnim kaučem na razvlačenje, te kupaonicom, a u potkrovlju smo Vam opremili spavaću sobu sa vrhunskim madracom , LCD televizorom, klima uređajem i zatvorenom terasom za ugodne večernje trenutke!

Sve što Vašem umu i tijelu treba doživite u apartmanu Kairos te se vratite svakodnevnici sa mnoštvom novih doživljaja i mirnim duhom!