Eko drvena kuća je pravi izbor za one goste koji žele biti smješteni u blizini očuvane prirode kakva se danas rijetko viđa, a to je Park prirode Kopački rit.  Smještaj u našem objektu je uređen do najsitnijeg detalja kako bi se svakom gostu pružila vrhunska usluga. Ono što je iznimno važno napomenuti je da je eko drvena kuća izgrađena od 100% prirodnih materijala, a k tomu još u njoj nema ni statičnog elektriciteta, drugim riječima, boravak u ovoj kući je izuzetno kvalitetno po zdravlje čovjeka.

Gostima je na raspolaganju 6 kreveta u tri sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Također u prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak i kuhinja uz kamin. Eko drvena kuća ima i suvremenu opremu i besplatni wi-fi pokrivajući cijeli unutarnji i vanjski prostor kompleksa.

U podrumskom dijelu se također nalazi suvremeno namještena prostorija s kapacitetom za 50 osoba za organizaciju ručka, konferencije, seminara i ostalih događaja.

U vanjskom dijelu se nalazi finska sauna, sjenica s potrebnom opremom za organizaciju raznih svečanosti uz kutak za djecu.

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim smještajem visoke kvalitete, srdačno vas pozivamo da nam budete dragi gosti u jedinstvenom smještaju kakvog nema na područje Baranje pa i šire.