Hotel Lug je hotel s četiri zvjezdice smješten u mjestu Lug. S obzirom na dodijeljenu kategorizaciju, Hotel Lug nudi udobnost, komfor i luksuz u ladanjskom ozračju.

Hotelski kapacitet čini 12 soba te jedan apartman. Sve sobe opremljene su ručno i po mjeri rađenim namještajem od masivnog drveta kako bi se postigao dojam rustikalnosti i ugodne atmosfere. Uz to, svaka je soba opremljena LED televizorom s više od 100 radijskih i televizijskih kanala, mini barom, sefom, vlastitom telefonskom linijom, WiFi-jem te klima uređajem. Svojim gostima nudimo i dodatne pogodnosti u vidu posluge u sobu, korištenja hotelske praonice rublja, a svakako je važno naglasiti kako su kućni ljubimci naših gostiju uvijek dobrodošli.

Veliki i ograđeni dvorišni prostor hotela našim gostima nudi potpunu privatnost i uživanje u otvorenim sjenicama dok naši najmlađi gosti zabavu mogu pronaći s pitomim konjima u posebnom dijelu dvorišta. U sklopu hotela se nalazi i restoran, opremljena kongresna dvorana i vinski podrum s vrhunskim lokalnim vinima.