Za goste koji preferiraju unikatni ambijent koji komunicira spoj očuvane lokalne tradicije sa suvremenim dizajnom i umjetnošču, pod nazivom „Pannonia Terranova B&B- Art Eco Heritage House“ tradicionalna baranjska kuća s trijemom iz 1913. godine preuređena u „Bed and Breakfast“ kapaciteta 20 ležajeva u 8 smještajnih jedinica.
Svaka soba je individualno dizajnirana te ima elemente unikatnog umjetničkog izričaja u oblikovanju prostora i ambijenta.

Na imanju je jedan apartman za 6 osoba, te 7 soba s kupaonicama od kojih: 2 jednokrevetne, 4 dvokrevetne i 1 četverokrevetna soba. Sve sobe imaju zasebne ulaze iz vanjskog dvorišta sa trijema, a bogati doručak se služi u zajedničkoj blagovaonici i na terasi.

Sve sobe imaju smart TV sa 350 programa iz cijelog svijeta, klimu, internet te su kategorizirane sa četiri sunca. U okruženju starog voćnjaka, polja lavande i aronije odmorite se u nadomak tišine Kopačkog rita, bogatih gastronomskih i vinskih užitaka Banjanje, ali i blizine Osijeka koji nudi mnoge kulturne i turističke sadržaje.