U sklopu projekta Ruta dunavske divljine (Wild Danube Tour), Općina Bilje, Zeleni Osijek – udruga za zaštitu prirode i okoliša i Specijalni rezervat prirode Zasavica iz Srbije osmislili su nove turističke programe u vidu nastavka razvoja prekogranične suradnje Hrvatske i Srbije.

Program Europske Unije – Interreg – IPA CBC 2014 – 2020, odlično je iskorišten u općini Bilje jer je obnovljena zgrada TZ-a u sklopu koje se nalazi multimedijski centar i konferencijska dvorana, a također provedena je nabava deset električnih i deset mehaničkih bicikala.

Sve ljepote prirode na dlanu ruke kroz višednevne programe putovanja tijekom cijele godine!

Nova suradnja odvesti će posjetitelje na višednevna putovanja kroz Baranju i Srbiju u kojima će imati priliku iskusiti snagu rijeke Dunav, mirnoću prirodnih rezervata Kopačkog rita i Zasavice i lokalnu povijest gradova i mjesta koja su živjela i razvijala se uz ovu moćnu europsku rijeku.

Četiri programska putovanja obuhvaćaju period od proljeća do ljeta te od jeseni do zime. U nastavku pronađite detaljne informacije i programski okvir svakog putovanja.