• English
  • German
  • Hungarian
  • Hrvatski

Pannonia Terranova

Za goste koji preferiraju unikatni ambijent koji komunicira spoj očuvane lokalne tradicije sa suvremenim dizajnom i umjetnošču, pod nazivom „Pannonia Terranova B&B- Art Eco Heritage House“ tradicionalna baranjska kuća s trijemom iz 1913. godine preuređena u „Bed and Breakfast“ kapaciteta 20 ležajeva u 8 smještajnih jedinica.
Svaka soba je individualno dizajnirana te ima elemente unikatnog umjetničkog izričaja u oblikovanju prostora i ambijenta.

Na imanju je jedan apartman za 6 osoba, te 7 soba s kupaonicama od kojih: 2 jednokrevetne, 4 dvokrevetne i 1 četverokrevetna soba. Sve sobe imaju zasebne ulaze iz vanjskog dvorišta sa trijema, a bogati doručak se služi u zajedničkoj blagovaonici i na terasi.

Sve sobe imaju smart TV sa 350 programa iz cijelog svijeta, klimu, internet te su kategorizirane sa četiri sunca. U okruženju starog voćnjaka, polja lavande i aronije odmorite se u nadomak tišine Kopačkog rita, bogatih gastronomskih i vinskih užitaka Banjanje, ali i blizine Osijeka koji nudi mnoge kulturne i turističke sadržaje.

Preuzmite aplikaciju! “Turistički vodič Općine Bilje” za android uređaje

qrcode-hr

Kralja Zvonimira 10

31327 Bilje

OIB: 96787127295

T. +385 31 751 480

F. +385 31 751 480

E-mail: info@tzo-bilje.hr

© Turistička zajednica općine Bilje 2021. | webdesign ENTERnet

Izvor fotografija: Hrvatska turistička zajednica, Web zajednica Bilje
Autori: Pavo Nikolić, Domagoj Blažević, Damir Rajle