• English
  • German
  • Hungarian
  • Hrvatski

Hotel Lug

Hotel Lug, hotelski smještaj BaranjaHotel Lug, hotelski smještaj BaranjaHotel Lug, hotelski smještaj BaranjaHotel Lug, hotelski smještaj Baranja

Hotel Lug je novootvoreni hotel s četiri zvjezdice smješten u mjestu Lug. S obzirom na dodijeljenu kategorizaciju, Hotel Lug nudi udobnost, komfor i luksuz u ladanjskom ozračju.

Hotelski kapacitet čini 12 soba te jedan apartman. Sve sobe opremljene su ručno i po mjeri rađenim namještajem od masivnog drveta kako bi se postigao dojam rustikalnosti i ugodne atmosfere. Uz to, svaka je soba opremljena LED televizorom s više od 100 radijskih i televizijskih kanala, mini barom, sefom, vlastitom telefonskom linijom, WiFi-jem te klima uređajem. Svojim gostima nudimo i dodatne pogodnosti u vidu posluge u sobu, korištenja hotelske praonice rublja, a svakako je važno naglasiti kako su kućni ljubimci naših gostiju uvijek dobrodošli.

Veliki i ograđeni dvorišni prostor Hotela našim gostima nudi potpunu privatnost te dva teniska terena za one željne rekreacije dok naši najmlađi gosti zabavu mogu potražiti u opremljenoj igraonici. U hotelskoj suvenirnici naši gosti mogu kupiti tradicionalne i ručno rađene suvenire s lokalnih obiteljskih gospodarstava kako bi imali lijepo i dugo sjećanje na boravak u Baranji.

Osim usluge smještaja, Hotel Lug nudi i bogatu restoransku ponudu tradicionalnih baranjskih te slavonskih jela te pozivamo sve zainteresirane da dođu kušati našu gastronomsku ponudu. Uz restoran nalazi se i vinski podrum opremljen vrhunskim vinima cijele Slavonije i Baranje.

U sklopu Hotela Lug nalazi se još i multifunkcionalna dvorana sa 120 sjedećih mjesta. S obzirom na njene kapacitete, nudimo organizaciju svih vrsta proslava(vjenčanja, rođendana, krštenja, krizmi…), no budući da je opremljena i visokokvalitetnim projektorom i razglasom, također može poslužiti u edukacijske ili konferencijske svrhe.

Kontaktirajte nas bilo da trebate smještaj, organizaciju proslava ili mjesto za kvalitetan i bogat ručak.

kontakt

A: Šandora Petefija 64, Lug
T: +385 31 628 028
E: hotel@bts.hr
W: www.bts.hr

Preuzmite aplikaciju! “Turistički vodič Općine Bilje” za android uređaje

qrcode-hr

Kralja Zvonimira 10

31327 Bilje

OIB: 96787127295

T. +385 31 751 480

F. +385 31 751 480

E-mail: info@tzo-bilje.hr

© Turistička zajednica općine Bilje 2021. | webdesign ENTERnet

Izvor fotografija: Hrvatska turistička zajednica, Web zajednica Bilje
Autori: Pavo Nikolić, Domagoj Blažević, Damir Rajle