• English
  • German
  • Hungarian
  • Hrvatski

O nama

Razvijajući ovu stranicu nastojali smo na pregledan i dostupan način pružiti temeljne podatke o Turističkoj zajednici općine Bilje koja je osnovana za područje općine, kojoj pripadaju mjesta: Kopačevo, Lug, Vardarac, Kozjak , Tikveš i Zlatna greda, a radi ostvarenja i promicanja turističkih znamenitosti i identiteta, podizanja kvalitete turističke ponude, promocije i obavljanja promotivnih aktivnosti u zemlji i inozemstvu od zajedničkog interesa za sve subjekte u turizmu Općine.

Na ovim stranicama možete saznati sve relevantne informacije o Turističkoj zajednici općine Bilje, informirati se o zakonodavnom okviru, planovima, ostvariti pravo na pristup informacijama, pratiti novosti te ostale aktivnosti.

Turistička zajednica općine Bilje

Turistička zajednica općine Bilje upisana je u upisnik turističkih zajednica pri Ministarstvu turizma 29. lipnja 1998. godine. temeljem Zakona o turističkim zajednicama. Od tada, svih ovih 17 godina djelovanja, značajno je pridonijela razvoju i proširenju turističke djelatnosti Općine, te ostvarila svoju primarnu zadaću promocije destinacije ruralnog turizma, naslonjenu na jedan od najljepših parkova prirode u Republici Hrvatskoj, park prirode Kopački rit.

turisticka-zajednica-opcine-bilje
tzo-bilje-o-nama

Preuzmite aplikaciju! “Turistički vodič Općine Bilje” za android uređaje

qrcode-hr

Kralja Zvonimira 10

31327 Bilje

OIB: 96787127295

T. +385 31 751 480

F. +385 31 751 480

E-mail: info@tzo-bilje.hr

© Turistička zajednica općine Bilje 2021. | webdesign ENTERnet

Izvor fotografija: Hrvatska turistička zajednica, Web zajednica Bilje
Autori: Pavo Nikolić, Domagoj Blažević, Damir Rajle