Čingi Lingi čarda je nadaleko poznati restoran u kojem su se spajali tradicija, izvrsna jela, odlična glazba i predivna priroda. Teško da je postojao netko u Slavoniji i Baranji, a i šire, a da nije čuo za Čingi Lingi čardu. Bila je mjesto dobre zabave, nezaboravnih trenutaka, i kako kažu “mjesto na koje dovodite one do kojih vam je stalo”.

Obnova ovog poznatog restorana osmišljena je tako da zadrži ono najvažnije, dobru energiju koje je mjesto imalo, ime i lokaciju, koji su oplemenjeni novom ponudom, izgledom i komunikacijom prema starim i novim gostima. U čardi i na njenoj prekrasnoj terasi uvijek se traži mjesto više. Dolaze nam gosti na obiteljski ručak, sastanak s poslovnim partnerima, bijeg iz gradske vreve, proslavu položenog ispita, čašu vina, jutarnju kavu, proslavu rođendana, a postali smo i nezaobilazno mjesto za sve turiste koji posjete Slavoniju i Baranju.

Čingi Lingi čarda reinterpretira definiciju luksuza – luksuz je odvojiti vrijeme za sebe i svoje najdraže i uživati u malim trenucima koji su u konačnici uvijek oni najvažniji. Time smo se vodili pri uređenju i slaganju jelovnika. Inspiracija za sva jela dolazi iz Baranje i njene bogate prirode usred koje je Čingi Lingi čarda smještena. Većinu namirnica nabavljamo od lokalnih proizvođača.

Čingi Lingi čarda mjesto je gdje dobra hrana i opuštena atmosfera hrane prijateljstvo i ljubav te oplemenjuju život i svakodnevicu. Ukratko, mjesto dobre energije.