Kuća za odmor Dunja u Bilju, koju krase 4 sjajne zvjezdice, idealan je izbor ukoliko ste u potrazi za odmorom i opuštanjem u smještaju vrhunskog dizajna i visoke kvalitete. Unutarnji i vanjski dio kuće je vrhunski uređen s najsuvremenijom opremom i namještajem. U svaki dio prostora je utkan dašak luksuza, a pri tomu se gost osjeća kao kod kuće.

U unutarnjem dijelu se nalaze ukusno uređene sobe za ukupno 8 osoba (6+2), dvije kupaonice, prostrana i vrhunski opremljena kuhinja kao i dnevni boravak s blagovaonicom. U vanjskom dijelu se nalazi terasa u sklopu kuće i jacuzzi s najsuvremenijom opremom koja se može koristiti u svim godišnjim dobima. U dvorišnom dijelu se nalazi prostrani zidani bazen s ležaljkama i sjenica s roštiljem. Na raspolaganju je i besplatni wi-fi u sklopu cijelog kompleksa. Osigurana je i garaža unutar kompleksa za jedno vozilo. Veliki smo ljubitelji životinja pa dozvoljavamo dragim gostima da povedu i svog kućnog ljubimca.

Kuća za odmor se nalazi na mjestu koje je pristupačno i u blizini se nalazi sve ono što je potrebno za Vaš idealan odmor. Park prirode Kopački rit, Biljsko jezero, grad Osijek, brojni restorani kao i brojne aktivnosti su na raspolaganju svim gostima prema njihovim željama.

Dođite u našu destinaciju i smjestite se u našu kuću za odmor za koju jamčimo da Vas neće ostaviti ravnodušnim!