Na rukavcu Stare Drave, svega 5 kilometara od barokne Tvrđe – jedinstvenog spomenika grada Osijeka, okružen netaknutom prirodom smjestio se Capistro.

U koliko ste zaljubljenik u prirodu i volite konje naš posjed od 64.000 m2 pravo je mjesto kamo doći. Nudimo vam ugodan i miran boravak u našim sobama, te okrjepu i osvježenje u Cafe baru & Bistrou u kojem pripremamo domaća baranjska jela i jela po narudžbi.

Volite li jahati ili samo se družiti s konjima u našem Konjičkom klubu smješteno je 7 pitomih konja koji će s vama rado uživati u kasu i trku.

Osim sadržaja koje vam nudimo na našem imanju za potpuno opuštanje preporučujemo vam obilazak Kopačkog rita, baranjskih vinskih cesta, Eko gospodarstva i Etno sela – Karanac, od rekreativnih sadržaja: vožnju jednom od biciklističkih ruta (Panonski put mira), ugodne šetnje, vožnju kanuom po Biljskom jezeru, te lov i ribolov.

Posjetite nas i mi ćemo dati sve od sebe da uistinu doživite Baranju – netaknutu zelenu i zlatnu ravan bogatih njiva te živopisnih šuma i močvara.