PRIVREMENO NE RADI

Specijaliteti od divljači i slatkovodne ribe, mesna jela pripremljena na tradicionalni način, baranjski kulen i kobasice te obvezna ljuta crvena paprika – samo su dio bogate baranjske kuhinje koju nudi restoran Kormoran. Smješten u jedinstvenom okruženju Parka prirode Kopački rit, restoran Kormoran je gastronomska oaza koja odiše toplinom i srdačnošću te s veseljem očekuje svoje goste željne odmora i opuštenosti.

Atraktivna lokacija daleko od gradske buke, uvijek je dobro mjesto za organizaciju poslovnih ručkova, obiteljskih druženja, romantičnih izlazaka i različitih svečanosti.

Prostrana terasa, veliki park sa stazama za šetnju, zelene površine i dječje igralište nadopunjuju se s atraktivnom ponudom baranjskih specijaliteta koji se spravljaju na otvorenim ognjištima i u kotlićima.

Osoblje restorana svojim gostima preporučuje specijalitete kuće: fiš paprikaš s domaćim tijestom, šarana na rašljama, šarana na baranjski, perkelt od soma, čobanac od divljači i file jelena na baranjski, koji će se savršeno sljubiti s odličnim beljskim vinima.